diensten

ruimtelijk ontwerp

Ruimtelijk ontwerp is meer dan een interieur advies. Een dergelijk design is conceptueel. Het kan een ruimte in een binnen- of buitenruimte zijn. Het geeft vorm aan de wereld in kleur, materiaal, woord, beeld en menselijke maat, maar daarnaast verkent ruimtelijk ontwerp de mogelijkheden om met een 3 dimensionaal design mensen in beweging of beroering te brengen. Dergelijke vormgeving kan gebeuren vanuit de beleving van een algemene publieke ruimte zoals de vormgeving voor een sociaal evenement maar tevens vanuit een commercieel oogpunt zoals een tijdelijke standbouw of een expositie. De identiteit als ontwerper, de vraag van de opdrachtgever en/of gebruiker, de ruimte in zijn omgeving en de beleving daarvan staan centraal. Beleving die verwondering oproept in ruimtelijke vormgeving is een belangrijk uitgangspunt voor studio Maakr & Mekpaj. 

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

concept & product ontwikkeling

Concept en product ontwikkeling voor MVO’s.   Studio Maakr & Mekpaj draagt graag bij aan de product ontwikkeling voor Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemingen (MVO) zoals organisaties met sociale werkplaatsen. Een product concept kan worden bedacht n.a.v. de voorkeur voor productie mogelijkheden en werkplaats, vaardigheid van de deelnemers, beschikbare materialen, doelgroep etc. Reeds geproduceerde producten kunnen eventueel worden gemoderniseerd of uitgebreid conform de markt of de doelgroep van het product.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

interieur ontwerp, branding - identiteit & styling

Interieur advies en ontwerp voor bedrijven, organisaties en particulieren. Voor studio Maakr & Mekpaj staat het functioneel inrichten van een ruimte voorop. Een goede duidelijke indeling van een ruimte naar gelang de functies, de looproute, de natuurlijke lichtinval naast een lichtplan is de prioriteit van een interieur advies. Echter een advies of ontwerp voor een specifiek onderdeel van het interieur is tevens een mogelijkheid.   Kleur is eveneens van belang voor de beleving van een ruimte. Studio Maakr kan indien gewenst enkel een kleuradvies per kamer geven. De stijl van het meubilair, de verlichting, raambekleding en vloerbedekking zijn het sausje en een persoonlijke voorkeur, toch kan een advies op dit gebied vaak wenselijk zijn om een eenheid en rust in de beleving van de ruimte te creëren. Studio Maakr kan u bij een dergelijke stijlkeuze van dienst zijn.

Voor bedrijven en organisaties is er meer dan een interieur advies nodig.  Branding of het positioneren van een bedrijfsidentiteit is van belang.  Studio Maakr maakt graag een interieur ontwerp voor kleine bedrijven en organisaties met een concept dat recht doet aan de unieke identiteit van een onderneming. Daarnaast wordt een lange werkervaring en dienst aangeboden in de decoratie en styling van interieurs en displays voor detailhandel, showrooms en horeca voor terugkerende evenementen zoals kerst, uitverkoop en andere promoties of gelegenheden. Studio Maakr kan een concept voor dergelijke evenementen ontwerpen en/of uitvoeren voor allerlei kleine ondernemingen.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.